Scoala Primara KINDERSTAR

COPYRIGHT © 2015 SCOALA KINDERSTAR | INFO@SCOALAKINDERSTAR.RO | DESIGN BY Catalyn_21

    KinderStar  - Deschiderea Anului Scolar 2016-2017

Scoala Primara KinderStar isi desfasoara activitatea in baza ordinului de acreditare emisa de Ministerul Educatiei si Cercetarii   prin O.M. nr.5048/29.08.2019.

Scoala Primara KinderStar functioneaza intr-o cladire moderna construita in anul 2014-2015, special compartimentata pentru desfasurarea activitatilor scolare. Instituția de învățământ  beneficiază de următoarele dotări:

- 5 sali de clasa de aproximativ 45 mp fiecare ,fiind personalizata in parte. Fiecare clasa este dotata cu tabla interactiva, videoproiector ;

-  Sala de biblioteca, dotata cu materiale educationale, fiind gata sa gazduiasca oricand copii pasionati de lectura,

-  Laborator de informatica dotat corespunzator;

-  Sala de sport acoperita si incalzita, de peste 100 m2

-  Teren de tenis, fotbal, basket, handbal pentru pasionatii de jocuri sportive

-  Sala de mese pentru a putea savura in liniste mancare proaspat pregatita

-  Cabinet medical

-  Cabinetul de psihologie si de consiliere este un mediu prietenos si confortabil

-  Numeroase spatii de recreere

-  Cabinet metodic

      Elevul din scoala noastra va fi incurajat sa-si comunice propriile idei, opinii, ganduri si sentimente, va invata sa-si asume roluri intr-un grup, sa relationeze cu membrii grupului, sa se apropie de lumea cartilor, dar si de alte mijloace de informare si, nu in ultimul rand, de ceilalti copii.

       Copilul va invata jucandu-se si, in acelasi timp, se va familiariza cu atmosfera din scoala. Modalitatile de invatare de care va avea parte vizeaza utilizarea unor imagini din povestiri sau din viata reala, discutii, studii de caz, jocuri de rol, dramatizari ale continuturilor unor povestiri, proverbe.

        Clasa pregatitoare, si clasele I-IV ,vor fi formate din 18-20 elevi astfel incat procesul instructiv-educativ sa fie de cea mai buna calitate.

Mobilierul este conceput de așa natură încât să asigure un proces de predare-învăţare interactiv, băncile de exemplu, sunt mobile și pot fi așadar așezate mereu altfel, în funcție de specificul materiei predate sau de specificul proiectului în lucru.

Școala KinderStar a identificat nevoile copiilor de astăzi și pune la dispoziția lor toate mijloacele necesare, atât din domeniul tehnologiei cât și din punct de vedere al confortului necesar într-o sală de clasă, pentru ca învățarea și procesul educativ să devină o adevărată atracție. Cu toate acestea, în spiritul tradiţiei, elevii vor avea şi posibilitatea să joace Şotron și alte jocuri prin care relaționează, colaborează și intră în competiție, învățând în mod indirect să respecte reguli să aibă o atitudine apreciativă față de caștigători. Toate acestea se vor desfășura în curtea frumos amenajată de care dispunem şi mai mult decât atât, elevii vor putea îmbina activităţile educative cu aerul curat şi natura.

Documente de interes public:

De Ce Scoala Primara Comunicare cu Parintii Evaluare si Concursuri Scolare