COPYRIGHT © 2015 SCOALA KINDERSTAR | INFO@SCOALAKINDERSTAR.RO | DESIGN BY Catalyn_21

Toate taxele sunt exprimate în lei.

Anul şcolar KINDERSTAR are 10 luni: septembrie- iunie. Scoala primara KinderStar nu functioneaza in zilele de sarbatoare legala.si in vacantele ministeriale ( vacanta intrasemestriala, vacanta de Craciun, vacanta intersemestriala, vacanta de Paste).


CLASA PREGATITOARE :

PROGRAM STANDARD – 8.00-16.00 – 14000 ron/an scolar - include programa curriculara, mic dejun, gustare fructe, masa de pranz, limba engleza intensiv; consolidarea cunostintelor cu invatatoarea, gustarea de dupa amiaza.


CLASA I – IV:

PROGRAM STANDARD – 8.00-16.00 – 16000 ron/ an scolar– include programa curriculara, mic dejun, gustare fructe, masa de pranz, limba engleza intensiv 8 ore pe saptamana; din clasa a II-a limba germana 2 ore pe saptamana.

In taxa nu sunt incluse auxiliarele, manualele , caietele si culegerile achizitionate de catre scoala. De asemenea nu sunt incluse in taxa testarile elevilor la concursuri, precum nici activitatile extrascolare .


Pentru rezervarea de loc se achită taxa pentru luna septembrie.

Pentru al doilea copil puteţi beneficia de o reducere de 20 %. Discount-ul pentru frate se acordă fie dacă acesta este la şcoală sau la grădiniţă.

Taxele educaţionale lunare se plătesc în perioada 01-05 a lunii pentru luna in curs.

Taxa scolara se plateste integral 10 luni pe an si nu se majoreaza.

Perioadele de absentare si vacantele nu se scad din taxa anuala.TAXE SCOALA PRIMARA